Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 13:17

Верхньокоропецький
заклад загальної середньої 
освіти І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Хто відвідував наш сайт?
Всего ответов: 156
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні сайти

Головна » 2017 » Грудень » 22 » "ШЛЯХ СВІЙ ВИБИРАЙ"
10:26
"ШЛЯХ СВІЙ ВИБИРАЙ"

Шлях свій вибирай

Вже не перший рік Мукачівський районний центр зайнятості проводить професіографічні екскурсії на підприємствах Мукачівського району та м.Мукачева. Так, нещодавно, фахівці Мукачівського районного центру зайнятості разом з випускниками Верхньокоропецької ЗОШ І-ІІІ ст. завітали до ТОВ "КОРОПЕЦЬКА ПЕКАРНЯ". Підприємство успішно працює з грудня 2001р. та знаходиться за адресою Закарпатська обл., Мукачівський рн., с.В.Коропець, вул.Шенборна, буд.58. Основним видом його діяльності являється «ВИРОБНИЦТВО ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ».

           Про секрет доброго хліба розповіла керівник пекарні Марія Ковбин. "Весь секрет запашної паляниці в тому, що випікають її в печі на дровах, аналогів якій немає у цілому Закарпатті," – наголосила вона. Експлуатація виробничого обладнання, чітке дотримання технології виробництва, використання високоякісної сировини та матеріалів, що застосовуються в виробництві, дають можливість витримати жорстку конкуренцію на ринку. Рівень кваліфікації робітників відповідає високим вимогам до якості виготовленої продукції, яка цінується в районі .

         На підприємстві можна пройти професійне навчання за професіями пекаря, тістороба, формувальника тіста, а також пройти профнавчання за направленням Державної служби зайнятості в центрах професійно-технічної освіти (ЦПТО) - з перспективою працевлаштування .

        Фахівець центру зайнятості розповіла учням про професію пекар, про те, яка вона цікава і почесна, поширена усюди і потрібна всім. Адже асортимент хлібобулочних виробів, що випікає пекар, широкий, різноманітний та всім до смаку. Наталія Гуранич звернула увагу дітей на те, що вибирати професію потрібно свідомо, з урахуванням реальних можливостей, особистих і суспільних інтересів і здобувати ту професію, яка буде корисна і потрібна людям.

        Екскурсія була цікавою та змістовною, і, що найголовніше, дала учасникам не лише привід для роздумів над питанням вибору професії, але багатьом і допомогу у його вирішенні, бо з допомогою служби зайнятості в проведенні таких заходів молоді легше знайти роботу та правильно обрати свій життєвий шлях.

Мукачівський районний центр зайнятості

Переглядів: 383 | Додав: marianna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz