Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 08:55

Верхньокоропецький
заклад загальної середньої 
освіти І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Хто відвідував наш сайт?
Всего ответов: 156
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні сайти

Головна » 2017 » Грудень » 19 » ВЕЛИКЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МЕНШОГО
11:47
ВЕЛИКЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МЕНШОГО

Нещодавно Мукачівський районний центр зайнятості провів виїзний профорієнтаційний захід для учнівської молоді Верхньокоропецької ЗОШ І-ІІІ ст., за участю заступника начальника відділу комплектування окремого регіонального центру Держприкордонслужби в Закарпатській області майора Олексія Маніка.

Захід відкрив директор Мукачівського районного центру зайнятості Роман Мельничук: «Вибір професії — це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше — перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання. Кожен відчуває, що йому легше «дається» і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше — не схибити. Тому підтвердженням цьому є прописна істинна, що «Велике починається з меншого!».

Під час заходу школярі дізнались про актуальні на сучасному ринку праці професії, перспективи їхнього розвитку, ознайомилися із професіями майбутнього, опрацювали формулу вибору професії «Хочу – Можу – Треба». Цікавим і пізнавальним став перегляд анімаційних відеороликів профорієнтаційного спрямування, де кожна серія – розповідь про професію, яка має попит на ринку праці сьогодні та в найближчому майбутньому. Охочим запропонували пройти профдіагностичне тестування за допомогою сучасних методик для виявлення здібностей, інтересів та нахилів у Мукачівському районному центрі зайнятості.

Олексій Манік ознайомив учасників заходу з вимогами до кандидатів на військову службу за контрактом, розповів про проходження навчання в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, показав цікаві ролики про Держприкордонслужбу, їх навчальні заклади та перспективи працевлаштування на майбутнє.

Наприкінці профорієнтаційного заходу всі учні дійшли висновку, що увагу при виборі майбутнього фаху потрібно звертати не тільки на престижність професії, або швидке досягнення матеріального достатку, але й на свої інтереси та здібності!

Переглядів: 379 | Додав: marianna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz