Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 10.05.2024, 08:53

Верхньокоропецький
заклад загальної середньої 
освіти І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Хто відвідував наш сайт?
Всего ответов: 156
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні сайти

Головна » 2022 » Листопад » 12 » ЗУСТРІЧ З ГЕРОЯМИ!!!
11:58
ЗУСТРІЧ З ГЕРОЯМИ!!!

          Сьогодні в нашому закладі відбувся круглий стіл : "Низький уклін тобі, солдате", на який було запрошено воїнів 128 гірськоштурмової бригади, які проживають на території Верхньокоропецької сільської ради а саме: Бряника В.Ю. солдата 101 бригади 73 батальон, Данканича Ю.Ю. солдата 128 гірськоштурмової бригади, Бігарі Р. Т. солдата 101 бригади 70 батальону, а також серед гостей був присутній солдат 128 гшб житель Івано-Франківщини, Морга В.В., який проходить лікування після поранення в лікарні Св.Мартіна. Учні школи з нетерпіння чекали на цю зустріч від найменших до найстарших. Адже жодні новини, які ми чуємо щодня з екранів телевізорів не можуть замінити живе спілкування, ті емоції, ту міміку, ті слова, ненароком зірвані з вуст тих, хто з самого початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну, став на захист нашої держави. Хоча всі вони чудово розуміли, що це може бути "квиток в одну сторону" (слова Бряника В.Ю.) але "воля і свобода дорожче понад усе", продовжував свою думку Бряник В.Ю., "а хто як не ми?",- коментував Данканич Ю.Ю. Багато цікавого й водночас трагічного розповідали гості, даючи відповіді на запитання учнів та голови Верхньокоропецької сільської ради Химича В.М., який разом з секретарем Верхньокоропецької сільської ради Богів О.Я., були присутніми на зустрічі. З теплими, по материнськи ніжними словами до гостей звернулася і директорка закладу Кампов О.І., бо двоє із присутніх є її учнями. Учні 11 класу разом зі своїм класним керівником Матічин Р.І. та іншими учнями школи підготували виступ, пронизаний словами вдячності до гостей та всіх, хто сьогодні боронить незалежність нашої неньки України. Були і вірші, були і пісні, були і сльози, була і посмішка... Хвилиною мовчання вшанували пам"ять всіх загиблих, починаючи з 2014 року. На згадку про зустріч, воїнам було вручено державний прапор України, як святиню народу з найщирішими словами подяки та підтримки (від кожного класу нашого закладу є надпис), дитячі листи та малюнки, у яких висвітлили свої найтепліші побажання. Своїми руками зробили діти обереги, які освятив святий отець Михайло Бич. Подарунком стали також вервички, молитовники та іконки, що також "поїдуть" на передову, несучи благословіння нашим військовим. Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про всіх наших воїнів зі 128 гірсько-штурмової бригади, про тероборонців, про добровольців, про волонтерів із Закарпаття, писатимуть книги, зніматимуть кінофільми, на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов´язку, виховуватиметься не одне покоління українців.

        Саме такі живі зустрічі є незабутніми, саме вони здатні пробудити в наших учнях патріотизм, гордість за те, що ми є українцями, співчуття та співпереживання. Дякуємо всім, хто доклав свої зусилля до організації та проведення круглого столу.

          Низький уклін вам наші герої!!! Слава Україні, Слава нації! Дякуємо вам, наші захисники, за наші світанки, за наші посмішки, за подих на повні груди, за спокійні ночі.

ФОТОЗВІТ

Переглядів: 63 | Додав: marianna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz