Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 01:01

Верхньокоропецький
заклад загальної середньої 
освіти І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Наше опитування
Хто відвідував наш сайт?
Всего ответов: 156
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Корисні сайти

Головна » 2015 » Березень » 23

20 березня 2015 року учнями 9 та 10 класу, а також робітниками школи було висаджено алею берізок вздовж школи. На прохання дирекції школи учні всіх класів принесли понад 70 саджанців берізок та різноманітних кущів. Погода в п’ятницю була сприятливою, хоча ми і спостерігали сонячне затемнення,тому робота кипіла повсюди: на подвір'ї школи: основного корпусу та корпусу початкової школи, в класах та на шкільній ділянці. Одні пересаджували квіти, інші прибирали в класних приміщеннях, хтось копав клумби, хтось висаджував дерева та кущі. Ніхто цього дня не залишився без роботи. Попрацювали на славу. Гарна буде школа, адже це наш другий дім, а вдома повинно бути чисто та затишно.

                Дякуємо всім за роботу.

 

Переглядів: 370 | Додав: marianna | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

20 березня в четвертому класі пройшла чергова виховна година на тему: « Вчимося жити у мирі і злагоді», яку провела класовод Туряниця Ірина Олексіївна. Метою було розвивати в учнів почуття патріотизму, любові до ближнього, до сім'ї, до себе, а також вміння до самоаналізу. В ході виховної години були використані тренінгові вправи на створення позитивного настрою «Я сонечко», на релаксацію «Сонячний зайчик», діти аналізували оповідання В.Сухомлинського «Гарні не красиві слова, а красиві діла», працювали з прислів’ями, характеризували риси характеру свої і ті, що притаманні іншим, співали пісеньку «Посмішка», творили свій малюнок, який дарували своєму сусідові по парті. Учні подорожували по промінчиках сонечка, зупиняючись на кожному з них,щоб виконати певні завдання. А промінчики були такі: «Мудрість, щирість, відданість, доброта, любов».

Діти згадали і про події на сході нашої держави, про почут ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: marianna | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

19 березня в нашій школі відбувся математичний конкурс «Кенгуру». В конкурсі взяли участь 34 юні математики, учні 3-9 класів. Координатором конкурсу є вчитель математики Віщак В.В.

            Вже кілька років учні з задоволенням беруть участь в цьому конкурсі. Заздалегідь малюють малюнки, стінгазети та шукають цікаву інформацію в Інтернеті.  Задачі цікаві, хоч деякі і складні, вони розв’язують старанно, розкриваючи всі свої математичні здібності. В цьому конкурсі немає переможених. Всі учасники будуть відзначені сертифікатами та призами, а цього чекає найбільше кожен учасник.

 

Переглядів: 462 | Додав: marianna | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

16 березня 2015 року в нашій школі пройшла бесіда з учнями 8-9 класів на тему: «Насилля проблема сьогодення», яку проводили соціальні працівники разом із психологом школи  Цібере Н.Я. . Тема є дуже актуальною адже чи не кожен день ми зустрічаємося із проявами насилля у дитячих колективах, в сім'ях, на вулиці. Учням було пояснено види насилля, причини їх виникнення, наслідки, які вони несуть і відповідальність за них. Активне спілкування з учнями було підкріплено невеликими відеофільмами соціального спрямування, як пропаганда антинасилля, а також їх перегляд давав  можливість задуматися над питанням: «А як живу я?». В кінці бесіди учні дали відповіді на запитання анкети, запропонованої їм гостями.

Такі бесіди необхідні, щоб учні знали, як вони повинні поводитися, що може трапитися внаслідок необдуманих вчинків, а також як побороти насилля над собою або зупинити його над іншими. Коли дитина проінформована що це таке, то вона і знає як з ци ... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: marianna | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Сайт створено у системі uCoz